Kontakt informacije

KONTAKT
RM Inženjering Plus doo
Beograd,
Kružni Put Voždovački 16A

Tehnički pregled za sve kategorije vozila

Servis za pranje i podmazivanje vozila

Email: office@rminzenjeringplus.rs

Tehnički Pregled
011 246 17 31


Tel: 011 246 88 31
Fax: 011 246 73 61
Tel: 011 246 54 46

SLIKA

Tehnički pregled

“RM Inženjering Plus” DOO...

...Vam pruža uslugu kompletne registracije vozila što uključuje tehnički pregled, osiguranje, pripremu dokumenatacije, izvršenje uplate, i registraciju Vašeg vozila u MUP-u.

Klikom na PROTOKOL možete pročitati sve o proceduri ove naše usluge.

SLIKA

Proces registracije vozila svake godine Vam oduzima barem jedan dan u prikupljanju dokumentacije, plaćanju taksi i ostale “papirologije”. Da bi Vam ovaj dan što lakše prošao nudimo Vam uslugu registrovanja Vašeg automobila kod nas. Potrebno je da dodjete kod nas i obavite sve radnje neophodne za registraciju vozila, od tehničkog pregleda, zakljucenja polise, plaćanje taksi, overe saobraćajne dozvole u stanici policije…
SLIKA


Zbog čestih promena iznosa taksi za registraciju motornih vozila kao i zbog sve većih gužvi u stanicama policije sve više vlasnika motornih vozila se opredeljuje da registraciju svog vozila poveri specijalizovanim društvima.

SLIKA


Pored pravilno popunjenih obrazaca i plaćenih taksi našim klijentima nudimo i uslugu preuzimanja novih tablica, saobraćajne dozvole i nalepnice u stanici policije. Za navedeno je potrebno da pre dolaska kod nas u opštini overite prethodno popunjeno ovlašćenje koje sa ove stranice možete preuzeti.